За нас

Олимпия е лицензирана транспортна фирма притежаваща пълно оборудване и сертификати за превоз на течни и опасни товари, транспорт клас L4BH. 

Олимпия Транспортен АВТОПАРК

Автопаркът ни се състои от 17 нови композиции

Влекачите на Олимпия са модел МАН,

произведени и закупени през 2017 г. Имат функции и опция, които осигуряват по-голяма сигурност за шофьорите, външната среда и отлично представяне по отношение на разхода на гориво и поддръжката. Влекачите се подновяват периодично на всеки 3 до 5 години, за да имат възможност да получат най-висока производителност. Всички от тях са Euro 6 клас емисии с ниска степен на въздействие. Нашите специализирани сервизи за поддръжка, осигуряват контрол на сигурността и постоянна поддръжка.

Персоналът на Олимпия ЕООД е високо квалифициран и обучен и разполага с всички необходими документи. Всички шофьори се наблюдават постоянно от нашият офис, който използва усъвършенствани технологии като GPS (Global Position System), инсталирани на всяко превозно средство. По този начин е възможно постоянното актуализиране и контрол на позициите водачи / камиони и подобряването на пътните маршрути с възможност за непрекъсната намеса.

 

Цистерните на Олимпия 

са произведени през 2017 и 2018г . Закупени от утвърдени световни производители като MAGYAR, PARCISA, KASSBOHRER, LAG Trailers NV Belgium.

Често превозваните продукти често са много специфични и имат опасни свойства: корозивност, запалимост, токсичност, поддържане на високи температури. Съобразено с това Олимпия ЕООД разполага с химически цистерни, изолирани и изработени от неръждаема стомана Stainless steel AISI 316 L/TI с най-висок клас издръжливост, което гарантира надеждност и сигурност при транспортирането на всички видове продукти . На практика дори и минимално изтичане от тях е невъзможно. Капацитетът на всяка от цистерните е от 30 000 до 33 000 литра. Някой от тях са с 1 клетка, други са с 3 клетки. Танк кодът е L4BH , ADR 3, 4.1 5.1 6.1 8, 9. Напълно оборудвани и сертифицирани са за превоз на всякакви видове течни товари, включително и не опасни .