За нас

Олимпия е лицензирана транспортна фирма притежаваща пълно оборудване и сертификати за превоз на течни товари, опасни товари и международен транспорт клас L4BH. 

Олимпия Транспортен АВТОПАРК

Автопаркът ни се състои от 17 нови композиции- влекачи и цистерни с 1 клетка и с 3 клетки

 

Влекачи


89-V

Влекачите на Олимпия са модел СКАНИЯ,

произведени и закупени през 2019 г. Имат функции и опция, които осигуряват по-голяма сигурност за шофьорите, външната среда и отлично представяне по отношение на разхода на гориво и поддръжката. Влекачите се подновяват периодично на всеки 3 до 5 години, за да имат възможност да получат най-висока производителност. Всички от тях са Euro 6 клас емисии с ниска степен на въздействие. Нашите специализирани сервизи за поддръжка, осигуряват контрол на сигурността и постоянна поддръжка.

Персоналът на Олимпия ЕООД е високо квалифициран и обучен и разполага с всички необходими документи. Всички шофьори се наблюдават постоянно от нашия офис, който използва усъвършенствани технологии като GPS (Global Position System), инсталирани на всяко превозно средство. По този начин, е възможно постоянното актуализиране и контрол на позициите водачи / камиони и подобряването на пътните маршрути, с възможност за непрекъсната намеса.

 

Цистерни


За нас

Олимпия предлага транспорт на течни товари с нови, модерни цистерни с 1 и 3 клетки, танк код L4BH , ADR 3, 4.1 5.1 6.1 8, 9. 

Цистерните за транспорт на течни товари на Олимпия 

са произведени през 2017г., 2018г. и 2019 г. Закупени от утвърдени световни производители като MAGYAR, PARCISA, KASSBOHRER, LAG Trailers NV Belgium , Schwarzmueller .

Често превозваните продукти са много специфични и имат опасни свойства: корозивност, запалимост, токсичност, поддържане на високи температури. Съобразено с това Олимпия ЕООД разполага с химически цистерни, изолирани и изработени от неръждаема стомана Stainless steel AISI 316 L/TI, с най-висок клас издръжливост, което гарантира надеждност и сигурност при транспортирането на всички видове продукти . На практика дори и минимално изтичане от тях е невъзможно. Капацитетът на всяка от цистерните е от 30 000 до 33 000 литра. Някой от тях са с 1 клетка, други са с 3 клетки. Танк кодът е L4BH , ADR 3, 4.1 5.1 6.1 8, 9. Напълно оборудвани и сертифицирани са за превоз на всякакви видове течни товари, включително и не опасни .


Вашето запитване за транспорт на стандартни или опасни товари, можете да отправите на телефон или чрез формата по-долу